Υλικά συνταγής
1/2 ματσάκι άνηθο, τα φυλλαράκια του μόνο, ψιλοκομμένα
1 κιλό φρέσκος αρακάς, καθαρισμένος (περίπου 2 κιλά ακαθάριστος) η κατεψυγμένος
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε κυβάκια λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος του αρακά
6 φρέσκα κρεμμυδάκια, μόνο το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα
170 ml ελαιόλαδο (λίγο λιγότερο από 1 φλιτζάνι)
2-3 μέτριες πατάτες, κομμένες σε κυβάκια των 2-3 εκ.
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι μάραθο, τα φυλλαράκια του μόνο, ψιλοκομμένα