Υλικά συνταγής
Για το ζυμαρικό και τη σάλτσα
4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο σε τρίφτη ή στο μούλτι
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
1/3 κ.γ. μπαχάρι σε σκόνη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα στο μούλτι ψίχουλα ψωμιού 2-3 ημερών
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα