Υλικά συνταγής
18 μεγάλες γαρίδες, κατά προτίμηση φρέσκιες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400 γρ.)
8 ντοματίνια πομοντόρια κομμένα στη μέση (προαιρετικά)
1 πιπεριά Φλωρίνης (ή προαιρετικά πράσινη πιπεριά) κομμένη σε ροδέλες
1 λεπτό πράσο κομμένο σε ροδέλες
150 γρ. φέτα κομμένη σε μικρά τετράγωνα 2&215;2 εκ.
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη, με τα σπόρια της (ή ½ κ.γ. μπούκοβο)
2 κ.σ. κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο