Υλικά συνταγής
1½ - 2 κιλά αγριογούρουνο ή οποιοδήποτε άλλο κυνήγι
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
250 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
250 γρ. κάστανα προβρασμένα
4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
2 κόκκους μπαχάρι και λίγους κόκκους πιπέρι
1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανο
1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος και 1/3 φλ. ξίδι με δεντρολίβανο και θυμάρι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος