Υλικά συνταγής
2-1/2 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
4 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 κ.σ. κοφτές στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
1-1/2 φλ. άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
1-1/2 φλ. άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη + λίγη επιπλέον
125 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2-1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. καρύδα (ινδοκάρυδο)
μάντολες σπασμένες ή καραμελωμένα αμύγδαλα για το γαρνίρισμα