Υλικά συνταγής
1 κρόκο αυγού + 1 κ.σ. νερό (χτυπημένα μαζί)
10-12 (300 γρ.) λεπτές, μεγάλες φέτες καπνιστό ζαμπόν
2 κ.σ. (30 γρ.) ελαιόλαδο + επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα ταψιού
1/3 φλ. τσαγιού (80 γρ.) ζωμό λαχανικών ή νερό
1 γεμάτο φλ. τσαγιού (220 γρ.) χυμό τομάτας
1 μικρή (120 γρ. περίπου) πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, χοντροκομμένο
1? φλ. τσαγιού (200 γρ.) τυρί Γκούντα, τριμμένο