Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 μέτρια καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
150 γρ. κεφαλοτύρι, παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένα
2 φλ. τσαγιού (200 ml) λευκό ξηρό κρασί
1 συσκευασία “Σπιτικός” ζωμός κρέατος
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3/4 φλ. τσαγιού (150 ml) ελαιόλαδο
1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο, πάχους 4-5 εκ. (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας κότσια για οσομπούκο, ώστε να σας τα κόψει στο κατάλληλο πάχος. Θα βρείτε και έτοιμα κότσια, σε συσκευασίες των 4 τεμαχίων, στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ)
1 κουτί (400) ντομάτακια κονκασέ
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
400 γρ. χυλοπίτες μικρές ή μακριές
3 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα