Υλικά συνταγής
280 γρ. (2 φλ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
240 ml (1 φλ.) βουτυρόγαλα (buttermilk) ή 1 φλ. γάλα πλήρες + 1 κ.σ. ξύδι λευκό [*]
300 γρ. (1½ φλ.) ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
375 γρ. (3 φλ.) ζάχαρη άχνη
90 γρ. (1/2 φλ.) καστανή ζάχαρη
180 ml (3/4 φλ.) ελαιόλαδο
250 γρ. (1? φλ.) μαλακό τυρί κρέμα, καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου [**]
Για τη σοκολατένια κρέμα τυριού
2 κοφτά κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
80 γρ. (1 φλ.) κακάο σκόνη
240 ml (1 φλ.) ζεστό νερό
1 κοφτό κ.γ. σόδα μαγειρική σε σκόνη