Υλικά συνταγής
2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια
4 ολόκληρα μπούτια κοτόπουλου, κομμένα στα δύο (μηρούς και πόδια)
300 ml κόκκινο κρασί Αγιωργίτικο ή άλλο επιλογής σας
16 κρεμμύδια εσαλότ ή στιφάδου (ή 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένο το κάθε ένα στα 8)
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους, κομμένα στη μέση
220 γρ. καπνιστό μπέικον ολόκληρο (όχι σε φέτες), κομμένο σε κύβους 0,5 εκ.
6-7 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες ολόκληρες
2 μεγάλα κοτσάνια σέλερι, χοντροκομμένα