Υλικά συνταγής
500 γρ. ζυμαρικό Παπαρδέλες
1 καρότο τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
300 ml ζωμό μανιταριών (ή λαχανικών) [*]
60 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια επιλογής σας όπως πορτσίνι, άγρια, βωλίτες, shiitake κ.λ.π. (προαιρετικά)
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 μικρά κλωναράκια θυμάρι φρέσκο
1 μικρό κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
λίγο φρέσκο κάρδαμο για έξτρα γεύση στο σερβίρισμα (προαιρετικά)