Υλικά συνταγής
1½ φλ. τσαγιού αλεύρι (1 + ½ φλ. χωριστά)
1 κοτόπουλο, 1,5 κιλά περίπου, κομμένο σε μερίδες
1 φλ. τσαγιού sour crem (ή ανακατεύετε 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες στραγγιστό + 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης και το αφήνετε στην άκρη σκεπασμένο για 1/2 ώρα)
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε πολύ λεπτές ροδελίτσες (μόνο το άσπρο μέρος)
1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο ή ½ φλ. σπορέλαιο +½ ελαιόλαδο
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
καυτερή σάλτσα όπως “Σάλτσα Picante” ή σάλτσα με καυτερή επίγευση όπως “Σάλτσα Τομάτας Ελληνική με πικάντικη Πιπερίτσα & σκόρδο” ΚΥΚΝΟΣ ή άλλη επιλογής σας (ποσότητα ανάλογα πόσο σας αρέσουν τα καυτερά και πικάντικα)
αλάτι, μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι αν δεν βάλετε καυτερή σάλτσα ή καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα