Υλικά συνταγής
200 γρ. αλεύρι μαλακό (ζαχαροπλαστικής), κοσκινισμένο
8 αυγά μετρίου μεγέθους (συνολικό βάρος περίπου 400 γρ.)
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 φακελάκι σε σκόνη των 10 γρ. “Βανίλια-ζάχαρη με πορτοκάλι”
3 φέτες πορτοκαλιού στρογγυλές
1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (σε υγρή μορφή)
100 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο
ινδοκάρυδο τριμμένο για το πασπάλισμα της επιφάνειας