Υλικά συνταγής
1 ½ φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού ή κοτόπουλου
1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες αραιωμένο με 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός για το σερβίρισμα
500 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
800 γρ. μοσχαρίσιο κόντρα ή φιλέτο [*]
1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες