Υλικά συνταγής
5-6 τεμάχια το επάνω μέρος του μηρού κοτόπουλου, μαζί με τη πέτσα τους και το κόκκαλο (1000-1200 γρ. περίπου συνολικό βάρος)
1/4 ή 1/3 (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) φλ. τσαγιού μέλι
1/4 ή 1/3 (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) φλ. τσαγιού μουστάρδα
ρύζι πιλάφι ή πουρέ ή πατάτες τηγανιτές για συνοδευτικό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κ.σ. αποξηραμένο)
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας