Υλικά συνταγής
½-1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρεδάκια
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο (½+½ φλ. χωριστά, ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο)
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλεύρι για αλεύρωμα και ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
νερό ή ζωμό λαχανικών (1 κύβο)
1 μεγάλου λεμονιού το χυμό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκόρδο, κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
1 φλ. τσαγιού έτοιμη φάβα
1 φλ. τσαγιού άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένο