Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
2 μεγάλα αυγά + 1 κρόκο αυγού, σε θερμοκρασία δωματίου, χτυπημένα
115 γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια (+ επιπλέον λιωμένο για άλειμμα ταψιού)
1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού σταγόνες λευκής σοκολάτας
3/4 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας γάλακτος (ή αν προτιμάτε, μαύρης κουβερτούρας)
1/2 φλ. τσαγιού Nutella, μαλακωμένη σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 φλ. τσαγιού σταγόνες μαύρης κουβερτούρας
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας