Υλικά συνταγής
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
300 γρ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
Για τη μπεσαμέλ γιαουρτιού:
50 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα, ή κεφαλοτύρι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε φέτες πάχους ½ εκ. περίπου
1 μεγάλη πρέζα μοσχοκάρυδο σε σκόνη
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε 150 ml νερό
1 ½ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες ή πολτοποιημένες