Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού άνηθο, ψιλοκομμένο
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
2 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για άλειμμα ταψιού
λίγο μοσχοκάρυδο, τριμμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1½ κιλό (καθαρό βάθος) χόρτα λαϊκής όπως σπανάκι, λάπαθα, σέσκουλα, μυρώνια, καυκαλήθρες, πλυμένα, καλά στεγνωμένα και ψιλοκομμένα
230 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη