Υλικά συνταγής
2 αυγά, χτυπημένα + 1 κ.σ. νερό
200 γρ. ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
Για το στήθος κοτόπουλου:
1 ξερό κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
4 μελιτζάνες κομμένες σε λεπτές φέτες
Για σάλτσα ντομάτας και τις μελιτζάνες:
4 μεγάλες τομάτες, ψιλοκομμένες ή 1 ½ κουτιά ντοματάκια κονκασέ
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
4-6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 μπάλες μοτσαρέλας (150-170 γρ. περίπου σύνολο) κομμένες σε λεπτές φέτες
180 γρ. φρυγανιά τριμμένη
150 γρ. ψιλοτριμμένο τυρί παρμεζάνα (130 γρ. + 20 γρ. χωριστά)
1 κ.σ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη