Υλικά συνταγής
100 ml κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά
150 ml κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
150 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕIΟ, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαντιγί (σαν γιαούρτι)
100 γρ. βούτυρο αγελάδος, ή μαργαρίνη με φρέσκο βούτυρο, καλά μαλακωμένα σε θερμοκρασία δωματίου
225 γρ. μπισκότα (1 πακέτο) Πτι Μπερ, τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια
200 γρ. κουβερτούρα με 50-55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
300 γρ. κουβερτούρα με 50-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια