Υλικά συνταγής
2-3 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
60 γρ. ελιές μαύρες χωρίς το κουκούτσι τους
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. σταφίδες σουλτανίνες
2 μπαστούνια σέλερι, ψιλοκομμένο
8-10 ώριμα και ζουμερά πομοντόρια κομμένα στη μικρά κυβάκια
1/2 φλ. τσαγιού κάπαρη, ξεπλυμένες και στραγγισμένες