Υλικά συνταγής
1 ? φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για άλειμμα ταρτιέρας
115 γρ. βούτυρο κρύο, κομμένο σε κύβους 1,2 εκ. περίπου + λιωμένο βούτυρο για άλειμμα ταρτιέρας
1 ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι)
120 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) μαγιονέζα
3-4 ντομάτες, κομμένες στη μέση, συμπιεσμένες να φύγει ο πολύς χυμός τους και ψιλοκομμένες ώστε να έχετε περίπου 3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένες ντομάτες
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού (περίπου 8-9 μεγάλα φύλλα)
3-5 κ.σ. νερό κρύο (όσο πάρει)
1 κ.γ. ταμπάσκο (αυξομειώστε τη ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
250 γρ. ανάμεικτα τυριά (γραβιέρα, μοτσαρέλα, τσένταρ, κασέρι)