Υλικά συνταγής
4 κ.σ. ελαιόλαδο για τη σάλτσα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα μελιτζάνας και το άλειμμα ταψιού
3-4 μελιτζάνες (συνολικό βάρος περίπου 1,5 κιλό) κομμένες σε ροδέλες πάχους 2,5 εκ.
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη ή 3-4 κ.γ. αποξηραμένη
500 γρ. τυρί κασέρι κομμένο σε μικρά κομματάκια ή τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα ώριμα πομοντόρια ή ντοματάκια κονκασέ
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα