Υλικά συνταγής
αλάτι, πιπέρι, λίγο αλεύρι
3 μεγάλα αβγά, ελαφρά χτυπημένα με 3 κουταλιές γάλα
2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
1/3 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι
4 μεγάλα/μέτρια σκουρόχρωμα κολοκυθάκια (1 κιλό περίπου)
μπόλικο λάδι για τηγάνισμα.
1/3 φλ. φέτα τριμμένη ή καλά λιωμένη με πιρούνι
2/3 φλ. γαλέτα (φρυγανιά κοπανισμένη)
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2/3 φλ. φρέσκια αναρή καλά λιωμένη με πιρούνι