Υλικά συνταγής
355 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
75 γρ. αβγά (2 μικρά αβγά, καλύτερα να τα ζυγίσουμε).
180 γρ. βούτυρο αγελάδας (κρύο), σε κύβους
350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
80 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
ζάχαρη κρυσταλλική, για το πασπάλισμα και το κάψιμο.
150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
400 γρ. ποικιλία από φρέσκα φρούτα
1 λοβός βανίλιας, κομμένος κατά μήκος στη μέση
45 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη