Υλικά συνταγής
½ φλ. σάουαρ κριμ (Sour Cream) ή γιαούρτι
1 φλ. (100 γρ.) τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
1 κοφτό κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα (προαιρετικά).
1 κοφτό κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
250 γρ. κατεψυγμένο σπανάκι (ψιλοκομμένο καλύτερα ή φύλλα)
3/4 φλ. γαλέτα (αλεσμένη φρυγανιά)
400 γρ. φρέσκια αναρή (ανάλατη), καλά λιωμένη με πιρούνι
1 φλ. (100 γρ.) τριμμένη μοτσαρέλα (ή τυρί για πίτσα)